Bilder av rom for utleie

Vestibyle/utstillinger

Vestibylen
Det er her du finner utstillingene på samfunnshuset. Det er også satt opp en sittegruppe som man kan slappe av i. Nederst i vestibylen har Olav Hanslin (kjent maler fra Lalm) malt et bilde rett på veggen. Det ble malt til åpningen i 1958.

Veslesalen/kafe

Veslesalen/kafe
Det er her de fleste lag holdes. Salen er på ca. 50 kvm og har plass til 50 personer. Her er det montert en flat tv og det er to barnestoler. 

Kjøkken

Kjøkken/kjøle
Kjøkkenet er lite, men det har vært brukt til mange stor lag på Lalm. Her er det kjølerom, oppvaskmaskin og kaffetraktere. Det er bra med utstyr og vi leier ut duker hvis det er behov for det. Se prisliste.

Storsal

Storsal
Her har skolen gymnastikk og det er her det er store arangement på Lalm, som 1. og 17. mai. Over scena henger det et relieff som Olav Hanslin har utført etter sagnet om Huldra og Erland. Se neste bilde.

Utleielokale i 2. etg v/storsalen
Lalm Samfunnshus SA har sin administarsjon her. Det er lyse og trivelige lokaler. Her er det toalett, møterom og et stort fellesrom med muligheter for selskap m.m. Kjøkken er det også.

Scena

Scena
Scena er Lalm Musikkforening sitt øvingssted hver torsdag. Her har også skolen sine forestillinger, samt det er mang en god taler som har stått her.

Møterom

Møterom
Her kan du ha møter og andre små sammenkomster.

Garderobe 1

Garderobe 1
Dette er den eldste garderoben. Det er dusjer ved siden av. 

Garderobe 2

Garderobe 2
Dette er den nyeste garderoben. Her er det dusjer tilknyttet, samt en liten låsbar garderobe med dusj.